Hudson, Bert - Moord om de gouden kris - Real reeks 131

Schrijver:
Titel: Moord om de gouden kris - Real reeks 131
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeversmaatschappij De Combinatie NV - Rotterdam
Bijzonderheden: paperback, 191pp, gebuikerssporen, goed
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Wanneer een jonge vrouw dood gevonden wordt op het voetpad langs de rivier de Theems en deze moord gevolgd wordt door een tweede onder ongeveer dezelfde omstandigheden en een derde meisje, een vriendin van de beide vermoorde meisjes, aangerand wordt, roept Hoofdinspecteur Tony Brent van Scotland Yard de hulp in van Nat Silver.
De beroemde privé-detective brengt de oplossing van deze dubbele moordzaak met de hulp van zijn assistente Valerie Upton. Ze zitten al spoedig tot aan de hals in allerlei moeilijkheden en complicaties.
Op de eerste avond van hun onderzoek slaat de moordenaar weer toe en Nat komt tot de conclusie, dat, hij niet met een enkele moordenaar te doen heeft, maar met twee verschillende gangsterbenden in Londen die blijkbaar achter hetzelfde doel aanjagen. Nat heeft geen flauw idee wat er achter deze moorden schuilt, maar vastbesloten om de zaak uit te zoeken gaat hij aan het werk. Via een massa complicaties, gehinderd en geholpen door de mooie en verleidelijke vrouwen die bij deze zaak betrokken zijn, komt Nat op het laatste moment achter de waarheid en wanneer hij dan de zaak tot een goed einde brengt krijgt hij een geweldige schok. Desondanks doet Nat zijn plicht en zorgt dat kale bedrijvers van de Moord om de Gouden Kris hun straf niet ontlopen.
Verder lezen

ASSELT uit Zutphen

particulier
Binnen 3 dagen krijgt u bericht van mij, als dat niet zo is kijk u dan in de SPAM van u mail.
Als u vragen heeft over het boek mag u altijd bellen
Met vriendelijk groet,
Boekwinkeltjes Asselt
Bert van Asselt
06-51955398

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hudson, Bert - Moord om de gouden kris - Real reeks 131 Hudson, Bert - Moord om de gouden kris - Real reeks 131

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ASSELT

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ASSELT
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en ASSELT een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ASSELT vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ASSELT kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.