Jan Blokker - Er was eens een God

Schrijver:
Titel: Er was eens een God
ISBN: 9789025426163
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: Goed - Kaft iets beschadigd
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De bijbel is het bestverkochte boek aller tijden, maar keert ook altijd terug op lijstjes van minst gelezen boeken. Zelfs de nieuwe vertaling van het Nederlands Bijbelgenootschap kan niet verhelpen dat het boek met alle wetten en voorschriftjes, genealogie en volkstellingen bepaald niet gemakkelijk toegankelijk is. 'Dat is zoned,' vinden Jan Blokker en zijn zonen Jan en Bas. 'Het zou jammer zijn als het ontzag dat de bijbel wekt, mensen verhindert Kennis te nemen van de avonturen van een volk dat een veeleisende God tot gids nam en zichzelf met zijn ongenoegen geselde.' Gegrepen door de schoonheid en vitaliteit van de bijbel vertellen zij in Er was eens een God het aloude verhaal op een levendige en toegankelijke manier en plaatsen zij de tekst in een historische context. Het boek is ge ustreerd met tekeningen die J.H. Isings in 1950 maakte.
De pers over Het vooroudergevoel:
'Een prachtig uitgegeven boek. De oude romantiek van de vaderlandse geschiedenis wordt passend vermengd met hedendaags relativisme. Knap.' ARJAN TERPSTRA, TROUW
'De vaderlandse geschiedenis op een presenteerblaadje, levendig geschreven, historisch verantwoord.' BEATRIJS RITSEMA, NRC HANDELSBLAD
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Blokker - Er was eens een God