G. Oost - Werkboekjes voor de eredienst 32 - De psalmen gezonge

Schrijver:
Titel: Werkboekjes voor de eredienst 32 - De psalmen gezongen
ISBN: 9789023921493
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 11,65
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit werkboekje gaat over het boek van de psalmen - een levensboek waarin de ziel van de mens haar weerklank vindt. In dit boekje wordt vooral beschreven hoe de psalmen de eeuwen door zijn gezongen, in temple en synagogue, in kathedraal en klooster, in kerk en huis.
De auteur, Gert Oost, is eerst en vooral musicus en componist, en heeft vele noten aan de psalmen gewijd. De muziek krijgt dan ook de meeste aandacht. Maar zonder de psalmteksten, inspiratiebron voor alle facetten van het leven, zou deze muziek niet geschreven en tot klinken gebracht zijn.
Meer weten over tekst en muziek van de psalmen verdiept de werking ervan en geeft oog en oor voor de schoonheid van deze levensliederen. Daarom ook is het de moeite waard om de psalmen te oefenen. Daarbij wil dit werkboekje de helpende hand bieden.
Gert Oost studeerde muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht en orgel aan het Amsterdams Conservatorium. Hij was bij de Universiteit Utrecht tot 2003 werkzaam als docent muziektheorie aan de Letterenfaculteit; thans werkt hij nog als organist van de Universiteit Utrecht en van de Gotische zaal te Den Haag. Tevens is hij organist van de Utrechtse Bachcantatediensten en van de Schola Davidica Utrecht, voor welk ensemble hij zijn koorpsalter schreef (Het Nieuw Utrechts Psalter).
NUR 700
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G. Oost - Werkboekjes voor de eredienst 32 - De psalmen gezongen