Arjan Eleveld - Echt

Schrijver:
Titel: Echt
ISBN: 9789462201576
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: 2de Hands - Goede Staat / Paperback / 2016 / 1ste druk / 191 pagina's / Nederlands / 9789462201576
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Doorbreek wantrouwen en politieke spelletjes en inspireer echt. Echte leiders volgen hun eigen missie en ethiek. En juist dat inspireert en kan de wereld veranderen.

Onechtheid is overal. Onechte verhalen van politici en bestuurders. Onechte gesprekken op het werk. Onechte mission statements van bedrijven. Echt gaat over wat er in bedrijven en instellingen gebeurt, hoe onechtheid de organisatie verzwakt en cynisme en wantrouwen de overhand krijgen. Uiteindelijk hebben managers zelf de sleutel in handen om dit te doorbreken.

Leiders van organisaties met een sterk gevoel voor purpose zijn niet bezig met hun positie, maar met hun missie. In deze organisaties putten mensen inspiratie uit de betekenisvolheid van hun werk. De aanpak van dergelijke leiders leidt niet alleen tot bevlogen medewerkers en tevreden klanten, maar vaak ook tot een iets betere wereld. En verder blijken ze er zelf ook nog gelukkiger van te worden.

Dit boek confronteert managers met hun eigen drijfveren en geeft adviezen voor iedereen die echt wil zijn, een zinvolle bijdrage wil leveren en anderen wil inspireren.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arjan Eleveld - Echt