Jeroen Geelhoed - Briljante businessmodellen in finance

Schrijver:
Titel: Briljante businessmodellen in finance
ISBN: 9789462201255
Uitgever: Boom
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Veel bestaande businessmodellen van banken en verzekeraars zijn niet toekomstvast.Er is een doorbraak nodig om weer te gaan ondernemen vanuit hernieuwdvertrouwen. Dat vraagt om briljante businessmodellen, gedreven vanuit visie.Businessmodellen die waarde creëren voor alle stakeholders: klant, medewerker,aandeelhouder en maatschappij.Laat je inspireren door de 19 cases van organisaties die het anders deden, doen en gaan doen. In dit boek komen briljante businessmodellen aan bod voor de volgende zes financiële basisbehoeften:Gemeenschappelijk betaalverkeer om betrouwbaar onderling te kunnenhandelen en ruilen: Wisselbank, Visa en GCash Gemeenschappelijk bankieren om dagelijks geld op te nemen en te betalen in de gemeenschap: Mit Ghamr, Svenska Handelsbanken en Umpqua Bank Samen financieren om middelen te vinden om te kunnen ondernemen:Crédit Coopératif, BRI en SKSSamen investeren om rendement te maken om morgen van te kunnenleven: Pensioenfonds Rotterdamse Roeiers, Kickstarter en LeapfrogDagelijkse risico's delen om tegenslagen te voorkomen, delen en repareren:Centraal Beheer, Interpolis en GoogleBijzondere risico's delen om ook de grote rampen te kunnen absorberen:Lloyd's, AIG en Credit SuisseJeroen Kemperman, Jennifer op 't Hoog (beiden werkzaam bij Achmea) en JeroenGeelhoed (&samhoud) inspireerden al talloze organisaties met de bestsellersBriljante businessmodellen en Briljante businessmodellen in de Zorg.Meedenken en -doen? wikibusinessmodels.com
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.