[{:name=>'Hans Hagen', :role=>'A01'}, {:name=>'Monique Hagen', :role=>

Schrijver:
Titel: Jij Bent De Liefste
ISBN: 9789045110608
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Jij Bent De Liefste' is een prachtig prentenboek geschreven door het echtpaar Hans en Monique Hagen. Het boek is gericht op jonge kinderen en is een ode aan de liefde tussen ouder en kind.

Het verhaal begint met de vraag 'Wie vind ik de liefste?' en vanaf daar neemt het boek de lezer mee op een reis vol liefdevolle en poëtische woorden. De tekst is eenvoudig en toegankelijk, waardoor het perfect is voor jonge kinderen om te begrijpen en van te genieten.

Het boek is gevuld met kleurrijke en levendige illustraties van Marit Törnqvist. De illustraties brengen de woorden tot leven en voegen een extra dimensie toe aan het verhaal. Ze zijn speels, warm en vol emotie, waardoor ze perfect passen bij de liefdevolle boodschap van het boek.

Terwijl je door de pagina's bladert, ontdek je verschillende dieren die de liefde tussen ouder en kind symboliseren. Van een olifant en haar kalf tot een vogel en haar jong, elk dier wordt gebruikt om de unieke band tussen ouder en kind te illustreren. De auteurs gebruiken prachtige metaforen en vergelijkingen om de liefde te beschrijven, zoals 'jij bent de zon en ik ben de maan' en 'jij bent de kusjes en ik ben de lach'.

Het boek is niet alleen een viering van de liefde, maar ook een geruststelling voor kinderen dat ze altijd geliefd en gewaardeerd zullen worden. Het benadrukt dat liefde niet afhankelijk is van prestaties of uiterlijk, maar dat het er altijd zal zijn, onvoorwaardelijk en onveranderlijk.

'Jij Bent De Liefste' is een boek dat ouders en kinderen samen kunnen lezen en van kunnen genieten. Het is een boek dat warmte en troost biedt, en dat de liefde tussen ouder en kind op een mooie en toegankelijke manier viert. Het is een boek dat je keer op keer kunt lezen en waar je steeds weer nieuwe betekenissen en emoties in kunt ontdekken.

Met zijn eenvoudige maar krachtige boodschap en prachtige illustraties is 'Jij Bent De Liefste' een tijdloos boek dat zowel kinderen als volwassenen zal raken. Het herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om de liefde te koesteren en te vieren, en om onze geliefden te laten weten hoeveel ze voor ons betekenen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'Hans Hagen', :role=>'A01'}, {:name=>'Monique Hagen', :role=>'A01'}, {:name=>'Marit Törnqvist', :role=>'A12'}] - Jij Bent De Liefste