Winton - Cloudstreet

Schrijver:
Titel: Cloudstreet
ISBN: 9789050931960
Uitgever: Amber/Heavenly
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
LOUDSTREET is de geschiedenis van twee Australische families die door het lot onder één dak komen te wonen in een buitenwijk van Perth.
Sam Pickles, een eeuwige gokker, verliest vijf vingers tijdens het verzamelen en machinaal verwerken van vogelmest. De dood van zijn oom werpt hem een riant huis in Perth in de schoot, maar zijn goklust zorgt er al snel voor dat zijn vrouw Dolly en zijn dochter Rose met lege handen achterblijven. Op dat moment duikt de religieuze familie Lamb op. Centrale figuur in deze boerenfamilie is de zoon Fish, die door een ongeluk tijdens het vissen een ernstige hersenbeschadiging heeft opgelopen en daarmee zijn broer Quick een niet aflatend schuldgevoel heeft bezorgd.
Twintig jaar leven de families samen. Niets menselijks is hen vreemd: Dolly Pickles drinkt zichzelf bijna dood, haar dochter Rose vertoont anorexia- verschijnselen, buurvrouw Lamb slaapt niet meer bij haar man, maar in een tent in de tuin, haar zoon Quick ontvlucht de ban van de familie en verdient de kost met het afschieten van kangoeroes, terwijl zijn broer Fish lange gesprekken heeft met zijn als huisdier gekoesterde varken, dat in tongen spreekt.
Onnavolgbaar portretteert de jonge Australische schrijver Tim Winton de meest bizarre figuren en gebeurtenissen in een roman die in Amerika en Engeland met onwaarschijnlijk veel lof is ontvangen. Cloudstreet werd op één lijn geplaatst met het beste werk van Peter Carey en David Malouf.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Winton - Cloudstreet