Tijsinger, E. - Speurtocht naar het verleden

Schrijver:
Titel: Speurtocht naar het verleden
ISBN: 9789000032495
Taal: Nederlands
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheden: 1999, 127pp, Kinderjury 2000
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Speurtocht Naar Het Verleden
Diep in het bos ligt een onbewoonde boerderij, overwoekerd door kamperfoelie en onkruid. Het is er stil en lieflijk, maar als de zon ondergaat heerst er een onheilspellende sfeer. Vincent laat er vaak zijn hond uit. Als Emma een keer met hem meegaat, besluiten zij dat de oude boerenhoeve hét onderwerp is voor hun werkstuk voor school. Door een kapot raam klimmen ze naar binnen. In een keukenkastje ontdekken ze een krantje van het verzet uit de Tweede Wereldoorlog. Wat is er in de oorlog op de hoeve gebeurd? Waarom wil de oude Dirk er liever niet over praten? Wie is het kattenvrouwtje dat er altijl rondscharrelt? Stap voor stap ontrafelen Vincent en Emma het geheim van de oude hoeve. Onder de grond ontdekken ze een schuilplaats waar onderduikers hebben gezeten. Op een dag kunnen ze er niet meer uit. Ze zijn opgesloten! En niemand weet dat Emma en Vincent daar zijn... Ellen Tijsinger schreef een spannend en ontroerend verhaal. Het laat zien dat oorlog nooit uit je hoofd gaat.
Verder lezen

Boekenkruispunt uit Almelo

particulier

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tijsinger, E. - Speurtocht naar het verleden Tijsinger, E. - Speurtocht naar het verleden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenkruispunt

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenkruispunt
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenkruispunt een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenkruispunt vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenkruispunt kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.