Nyk de Vries - De dingen gebeuren omdat ze rijmen

Schrijver:
Titel: De dingen gebeuren omdat ze rijmen
ISBN: 9789029578554
Uitgever: De Arbeiderspers
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In zijn zeer korte teksten, nooit langer dan 120 woorden, schetst Nyk de Vries met treffende formuleringen een vaak absurdistische situatie. Uit veel van de teksten spreekt humor, maar de wrange werkelijkheid is nooit ver weg. In dit boek laat De Vries zien waar zijn beroering vandaan komt. Hij kijkt terug naar zijn jeugd in Friesland, waar bouwvakkers denken dat ze God zijn, dienstmeisjes ook 's nachts werken en alle groente in de sloot verdwijnt. Maar net zo vaak kijkt hij in de toekomst, waar experts huilen om wat ze hebben aangericht, de Amerikaanse droom nostalgie is geworden en nieuwe fietsen niet kunnen verhullen dat een relatie al lang in stukken ligt.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.