Jolien Tonnon - Aiya's strijd

Schrijver:
Titel: Aiya's strijd
ISBN: 9789490767525
Uitgever: Zilverbron
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 10,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Aiya groeit op bij vrijheidsstrijders, die hun land van het juk van grootheer Vicor willen bevrijden. Wanneer Aiya ziet hoe haar geliefde op gruwelijke wijze door Vicors soldaten wordt afgeslacht, zweert ze wraak.

Als de rebellen horen van plannen voor een magische aanval waarmee de grootheer hen voorgoed wil vernietigen, besluiten ze Aiya als spion naar het hol van de leeuw te sturen. Aiya grijpt die gevaarlijke missie met beide handen aan. Zo kan ze niet alleen de aanvalsplannen onderscheppen, maar hoopt ze ook dicht genoeg bij de Vicors te komen om haar geliefde te wreken.

Vermomd als edelvrouwe weet zij het kasteel binnen te dringen. Tijdens haar zoektocht naar de aanvalsplannen doet ze echter een verbijsterende ontdekking, die haar voor een onmogelijke keuze stelt. Zal Aiya in staat zijn te kiezen of zal haar wraaklust voor haar beslissen?

In een bestaan vol intrige en bedrog, waar elke keuze een dodelijke prijs heeft, is Aiya's Strijd nog maar net begonnen.

Jolien Tonnon schept een wereld waarin de grenzen tussen goed en kwaad langzaam maar zeker vervagen. Aiya's Strijd is een roman over mensen die hun leven door het lot laten bepalen, en zij die het in eigen hand nemen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jolien Tonnon - Aiya's strijd