Krishnanand Saraswati - Bhagavad gita in het dagelijks leven

Schrijver:
Titel: Bhagavad gita in het dagelijks leven
ISBN: 9789060304631
Taal: Nederlands
Uitgever: De Driehoek
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 1989 / 88 pagina's / Nederlands / 9789060304631
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
‘Hoe vaak, beste vrienden, heeft dit boek dat ik altijd bij mij heb en waarover ik met u ga praten me inspiratie geschonken in moeilijke situaties! Het is niet voor niets zo uitzonderlijk populair in India. Sommige mensen kennen al haar 18 hoofdstukken uit het hoofd en velen willen het op hun sterfbed horen. In mijn voordrachten zal ik u een eenvoudige interpretatie proberen te bieden van de voornaamste aspecten van dit prachtige boek - geen zeer filosofische interpretatie, maar een die u kan helpen in het dagelijks leven. Ik ga het niet shloka voor shloka, vers voor vers, interpreteren, maar zal trachten u de essentie duidelijk te maken van de betekenis die elk hoofdstuk voor onze huidige tijd heeft en te laten zien hoe we haar leer in ons eigen leven kunnen verwerkelijken.
Ik zal tot u spreken op een manier die zonder veel kennis van de Indiase traditie kan worden begrepen door mensen die in de wereld van deze tijd leven. We moeten ons concentreren op essentiële aspecten, maar nadat u deze eenmaal hebt begrepen ben ik er zeker van dat u zelfs die delen van de Gita zult kunnen begrijpen die aanvankelijk misschien duister lijken. Houd gewoon in gedachten dat dit boek abstracte, spirituele kennis bevat die weergegeven wordt in voor Indiërs die duizenden jaren geleden leefden, gemakkelijk toegankelijke beelden en vergelijkingen. Daarna kunt u achter de boodschap proberen te komen die die beelden en vergelijkingen, vertaald in de taal van onze eigen tijd, willen overbrengen.’
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Krishnanand Saraswati - Bhagavad gita in het dagelijks leven