Herbert Thelesklaf - Bloesems voor kinderen

Schrijver:
Titel: Bloesems voor kinderen
ISBN: 9789060305355
Taal: Nederlands
Uitgever: De Driehoek
Bijzonderheden: 2de Hands - Goede Staat / Paperback / 1994 / 119 pagina's / Nederlands / 9789060305355
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bloesem-essences zijn als het ware de verbindende schakels tussen de natuur en de mens enerzijds en de ziel en het lichaam anderzijds. Ze kunnen vele lichamelijke klachten verlichten, maar hun eigenlijke werking geldt het fijnstoffelijke niveau van de mens, de psyche.

Met name bij therapieën voor kinderen (en voor het kind in ieder van ons) is het belangrijk de betekenis van hun psyche te verstaan. Zij zijn nog open en ontvankelijk voor subtiele invloeden, daarom kunnen de bloesem-essences op hen zo’n invloed hebben.

De gevoelige benaderingswijze van de bloesemtherapie helpt kinderen onbevangen en met zelfvertrouwen het leven aan te gaan; om opgewassen te zijn tegen de eisen die aan hen gesteld worden in de verschillende ontwikkelingsfasen, van de eerste levensjaren tot en met de beroepskeuze. Bloesems — Bach- en Californische bloesems — helpen kinderen om in het volwassen leven hun eigen weg te vinden.
Bloesems voor kinderen richt zich in eerste instantie op de ouders. Het is echter ook bedoeld voor therapeuten. Het leert welke essences juist voor kinderen geschikt zijn en ondersteunt dit met vele praktijkgevallen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Herbert Thelesklaf - Bloesems voor kinderen