S.R. Harris - Eiland Van De Nevelen

Schrijver:
Titel: Eiland Van De Nevelen
ISBN: 9789054613145
Uitgever: Baeckens Books
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 9,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het schaap Nevel is gewend om ánders te zijn dan haar mede-schapen. Ze heeft haar moeder nooit gekend en voelt zich diep binnenin helemaal geen schaap. Ze verlangt dan ook naar een geschikte woonplaats voor zulke 'verloren' schapen. Ze gaat op zoek naar zo'n plek. Eerst ontmoet ze Jacob. Verder onderweg, op tochtige parkeerterreinen, wordt ze opgetut met een pet, een strik om haar nek en keukenhanddoeken op haar achterwerk. Maar dat kan onmogelijk haar eindbestemming zijn! Dus trekt ze verder. Tot ze een groot geheim ontdekt, een geheim dat haar hele leven overhoop zal halen.

Dit grappige en originele verhaal zal zowel volwassenen als kinderen boeien. Het is geschikt voor iedereen die oor heeft voor de taal van een bijzonder schaap. En oog heeft voor de mysterieuze kant van het Schotse eiland Skye, het Eiland van de Nevelen.

De prachtige illustraties zijn van de hand van Ina Hallemans, sinds 1986 grafisch ontwerper-illustrator. Na haar studies nam ze uiteenlopende opdrachten aan: lay-out, logo's, covers, illustraties voor kinderboeken en publicitaire illustraties. Gaandeweg legde ze zich meer toe op illustratiewerk.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

S.R. Harris - Eiland Van De Nevelen S.R. Harris - Eiland Van De Nevelen