Patrick Retour - Wonen met stijl Dromen van huizen

Schrijver:
Titel: Wonen met stijl Dromen van huizen
ISBN: 9789002252570
Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 13,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit nieuwe woonboek van Patrick Retour, Wonen met stijl – Sfeervol genieten, staat genieten en cocoonen pur sang centraal. In gezinsverband, met vrienden of familie. Binnen, maar ook in de tuin. Lekker thuis eten – al of niet met een chef aan huis, gezellig bijpraten, relaxen in bad, met je neus in een boek of eens zalig niksdoen… Het geluk schuilt vaak in de kleine dingen des levens. Alle woonstijlen komen in dit boek aan bod: van zen tot weelderig, van strak klassiek tot doorleefd tijdloos. Maar het is steeds de persoonlijke touch en de detailafwerking waarmee mensen het verschil maken.

De foto's van Mich Verbelen en Eddy Vangroenderbeek spreken weer boekdelen. Onderhoudende anekdotes van de bewoners en hun gasten kruiden het geheel en ook in deze luxueuze uitgave vind je heel wat handige tips.

Tal van specialisten verlenen hun medewerking aan dit boek: SieMatic, Manoir Carpe Diem, Elbeko, Tradiplan, ATAG, Puylaert, Globuy, Scapa Home, Flamant, Vlassak-Verhulst, Nicky Goossens, Sels, Jos Vanderperren, Peter Deckers, Suzy Paesmans, Pieter Porters, Ilse De Meulemeester…

Stijlvol gedekte tafels, dampende kookpotten, aperitieven tijdens het kokkerellen, stemmig kaarslicht, aromatische interieurparfums, heerlijke loungemuziek, kussens en plaids om te koesteren… Wonen met stijl – Sfeervol genieten is genieten met al je zintuigen. Onthaasten op zijn best.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Patrick Retour - Wonen met stijl Dromen van huizen