abbenes dolen, N.v.t. - Grenzeloze ambitie Herodotus

Schrijver:
Titel: Grenzeloze ambitie Herodotus
ISBN: 9789050272155
Uitgever: Hermaion bv
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 27,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
de beschrijving van vier generaties Perzische vorsten in Herodotus’ Historiën, hun onmetelijke macht, en hun verlangen om deze telkens weer uit te breiden. Grenzeloze ambitie, Herodotus over het Perzische koningshuis is daarom de toepasselijke titel van dit eindexamenboek.
Na het succes van Zorg voor je ziel! hebben Jelle Abbenes, Huibert Jonkers en Achim Lukoschus hun samenwerking weer opgepakt en zijn aan de slag gegaan met Herodotus’ Historiën. Het team is versterkt met Hein van Dolen, van wie uiteraard ook de vertaling is gebruikt voor de tekstgedeelten die in het Nederlands gelezen moeten worden.
Evenals in Naar het avondland wordt in deze uitgave hulp geboden waar dat noodzakelijk is, maar wordt de leerling vooral uitgedaagd zelf te ontdekken en oplossingen te bedenken. Naast de Griekse en vertaalde teksten bevat het boek hoofdstukken waarin genre en cultuurhistorische achtergronden uitvoerig worden behandeld. Verspreid door het boek zijn korte, informatieve teksten ingelast die niet tot de voorgeschreven stof behoren, maar wel een beter inzicht geven in het leven en de gebruiken van de Perzen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

abbenes dolen, N.v.t. - Grenzeloze ambitie Herodotus