Hubert Lampo - De komst van Joachim Stiller

Schrijver:
Titel: De komst van Joachim Stiller
ISBN: 9789029045186
Uitgever: Meulenhoff Boekerij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 24,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'De komst van Joachim Stiller' is een roman geschreven door de Vlaamse auteur Hubert Lampo. Het werd voor het eerst gepubliceerd in 1960 en wordt beschouwd als een van de belangrijkste werken van de Vlaamse literatuur.

Het verhaal begint wanneer de hoofdpersoon, Freek Groenevelt, een jonge schrijver, een mysterieuze ontmoeting heeft met een man genaamd Joachim Stiller. Stiller beweert dat hij de kracht heeft om de tijd stil te zetten en dat hij een boodschap heeft voor Groenevelt. Deze ontmoeting zet het leven van Groenevelt op zijn kop en hij raakt geobsedeerd door Stiller en zijn boodschap.

Terwijl Groenevelt probeert te achterhalen wie Joachim Stiller is en wat zijn boodschap betekent, wordt hij geconfronteerd met verschillende vreemde gebeurtenissen. Hij ontdekt dat Stiller een mysterieuze figuur is die door de tijd lijkt te reizen en dat hij een belangrijke rol speelt in het leven van verschillende mensen. Groenevelt raakt verstrikt in een web van mysterie en raadsels, en zijn zoektocht naar de waarheid wordt steeds intenser.

Tijdens zijn zoektocht ontmoet Groenevelt verschillende personages die allemaal op de een of andere manier verbonden zijn met Stiller. Hij ontmoet onder andere een oude professor die beweert dat Stiller een boodschapper is van een hogere macht, een jonge vrouw die beweert dat ze Stiller heeft ontmoet en een oude vriend van Groenevelt die beweert dat Stiller een bedrieger is.

Naarmate het verhaal vordert, wordt de grens tussen realiteit en fantasie steeds vager. Groenevelt begint te twijfelen aan zijn eigen waarnemingen en wordt geconfronteerd met zijn eigen angsten en verlangens. Hij wordt gedwongen om zijn eigen identiteit en zijn plaats in de wereld in vraag te stellen.

'De komst van Joachim Stiller' is een roman die verschillende thema's verkent, zoals tijd, identiteit, liefde en de zoektocht naar betekenis in het leven. Het boek combineert realistische elementen met bovennatuurlijke en filosofische elementen, waardoor het een unieke en intrigerende leeservaring biedt.

Hubert Lampo slaagt erin om een meeslepend verhaal te creëren dat de lezer uitdaagt om na te denken over de grenzen van de realiteit en de betekenis van het leven. Met zijn levendige beschrijvingen, complexe personages en diepgaande thema's, is 'De komst van Joachim Stiller' een boek dat nog lang nadat het is gelezen, in de gedachten van de lezer blijft hangen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hubert Lampo - De komst van Joachim Stiller