Oudsen - Kunst-Actief Werkboek 3 GT

Schrijver:
Titel: Kunst-Actief Werkboek 3 GT
ISBN: 9789460620874
Uitgever: Oudsen
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 19,65
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De zes hoofdstukken in het werkboek Kunst-Actief 3 GT hebben een dubbele functie en steeds dezelfde indeling. Ze bestaan telkens uit:
- een vragenblok
- een model voor procesbeschrijving.
Bij 'Voorbeeld bekijken' op http://www.lambo.nl/artikel/kunst-actief-3-vmbo-gt-werkboek vindt u een aantal pagina's uit het werkboek in de vorm van een PDF.

Vragenblok
De vragen in het vragenblok zijn enerzijds bedoeld als introductie van en als oriëntatie op de zes thema’s in het leerboek. De vragen gaan over de inhoud van de tekst en over de afbeeldingen in de hoofdstukken. In de handleiding voor de docent staan antwoordsuggesties. Daarnaast is in de handleiding bij elk hoofdstuk een soort oefenexamen opgenomen over de dubbele kleurenpagina's in het leerboek.

Procesbeschrijving
Tijdens het CPE moet de leerling een procesverslag bijhouden. Met de modellen voor procesbeschrijving bij elk hoofdstuk raken ze vertrouwd met deze manier van werken op het CPE. Tijdens het CPE wordt de kandidaten gevraagd om de eigen probleemstelling bij elk thema onder woorden te brengen en om daarvoor een creatieve oplossing te bedenken in de vorm van een beeldend werkstuk. Met de procesbeschrijving, die de leerlingen in het werkboek bijhouden, geven zij inzicht in hun creatieve proces en zijn ze achteraf instaat om het eigen proces en werkstuk te beoordelen, maar ook dat van een klasgenoot.

Vormgeving
Het werkboek is voorzien van een scheurperforatie in de rug. U kunt de leerlingen desgewenst het deel, dat ze nodig hebben voor het thema, uit het werkboek laten nemen en in een snelhechter laten doen. Al doende ontstaat tijdens het praktische werk een uitgebreid procesverslag met schetsen en andere bijlagen dat bij de presentatie kan worden aangeboden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oudsen - Kunst-Actief Werkboek 3 GT