E. Berghuis, E. Berghuis - Economie Voor Managers

Schrijver:
Titel: Economie Voor Managers
ISBN: 9789085062196
Uitgever: Boom Lemma Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 23,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ondernemer zijn: je moet maar durven. In een omgeving waarin concurrentieverhoudingen in snel tempo veranderen, is het de kunst vooral kansen te zien in plaats van bedreigingen. Om voordeel te halen uit een veranderende omgeving is ondernemerschap en creativiteit noodzakelijk. Daarom begint dit boek met een hoofdstuk over ondernemingen en ondernemers.
Ondernemen is niet alleen nieuwe kansen pakken, maar is ook het managen van de invloed van macro-economische ontwikkelingen op de winstegevendheid van de onderneming. Hoewel managers geen invloed hebben op de macro-economische ontwikkelingen zelf, kunnen ze er wel voor zorgen dat bedrijven minder vatbaar zijn voor externe omstandigheden. Daarvoor is kennis van economie onontbeerlijk.
Economie voor managers gaat over ondernemerschap, ondernemingen, meso- en micro-economie, marktordening, macro-economische groei op lange en korte termijn, internationalisering, financieel management en het managen van macro-economische invloeden op het bedrijfsresultaat. Het boek is vanuit een praktisch perspectief geschreven met alleen de meest noodzakelijke theorie.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

E. Berghuis, E. Berghuis - Economie Voor Managers