Paul Devereux - Sjamanisme, ontdek de magische paden naar de ge

Schrijver:
Titel: Sjamanisme, ontdek de magische paden naar de geestenwereld
ISBN: 9789043815161
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuid nederlandse maatschappij
Bijzonderheden: Redelijk / izgst 1992. Hardcover uitgave oogt ongebruikt. Cover heeft wat krassen, Snede heeft bruine roestplekjes aan cover. Boek is in nwstaat.Izgst.
Prijs: € 29,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
SJAMANISME EN DE WEGEN NAAR DE GEESTENWERELD.
Een nieuwe en belangrijke kijk op het mysterie van de ‘leylijnen’ Waarom legden de oorspronkelijke bewoners van Amerika kaarsrechte wegen aan, terwijl ze het wiel niet kenden en geen paarden hadden? Op satellietfoto’s kunnen we zien dat deze paden door woestijnen en regenwouden lopen. Ze waren geen handelswegen en geen energielijnen. Welke functie hadden ze dan wel? In dit boek probeert een van de belangrijkste experts ter wereld op het vlak van aardemysteries met een overvloed aan overtuigende argumenten te bewijzen dat deze lijnen oorspronkelijk het pad van de magische vlucht markeerden. Onze voorvaders geloofden dat deze wegen gebruikt konden worden wanneer ze buiten hun lichaam traden. De lijnen behoorden tot de kern van het oude sjamanisme en vandaag zijn ze voor ons herinneringen aan een diep mysterie dat we in onze moderne tijden uit het oog hebben verloren. Maar wat we eens verloren hebben, kunnen we altijd opnieuw vinden...Paul Devereux is een van de meest vooraanstaande experts ter wereld op het vlak van aardemysteries. Hij was uitgever van het tijdschrift The Ley Hunter en stichter en directeur van het Dragon Project Trust, dat de hoeveelheid energie geproduceerd op prehistorische sites onderzoekt. Zijn lezingen en zijn medewerking aan televisie-uitzendingen in Europa en Amerika zorgen ervoor dat hij gelijke tred houdt met de laatste ontwikkelingen op het vlak van wetenschappelijk onderzoek.

In het eerste deel wordt uitvoerig verteld over het bestaan van leylijnen en aarden wallen die heilige plaatsen met elkaar verbinden. De schrijver, een autoriteit op het gebied van leylijnen, kijkt wereldwijd naar het bestaan van dit aardemysterie. In het tweede deel verwijst hij voor een belangrijk deel naar de sjamanen. Een studie van hun gebruiken en rituelen leert dat de sjamanen in staat waren om uit hun lichaam te treden en spirituele reizen te maken. Bij dit innerlijk reizen werd gebruikgemaakt van de fysiek zichtbare lijnpatronen. De aanwezigheid van deze energetische lijnen werd door hen benadrukt in tekeningen, rotsgravures of kunstvoorwerpen. Een compleet werk dat veel inzicht geeft in het mysterie van leylijnen maar dat door de wetenschappelijke benadering van het onderwerp een beperkt lezerspubliek zal aanspreken. De lay-out van de tekst, de keuze voor verschillende lettertypes en het toevoegen van zwartwitillustraties maakt het boek wel prettig leesbaar.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paul Devereux - Sjamanisme, ontdek de magische paden naar de geestenwereld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Books2flow
    Kamer van Koophandel nummer: 72405775
    NL001480761B54
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.