Gu Hua - De kuise vrouw

Schrijver:
Titel: De kuise vrouw
ISBN: 9789026312908
Uitgever: Ambo/Anthos B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In het Zuidchinese dorpje Ganzenplaat behandelt men een kuise vrouw met veel egards, en de familie van zo'n vrouw geniet veel aanzien. Wanneer de echtgenoot van Jade overlijdt, komt ze voor een keuze te staan: terugkeren naar de armoede van haar vader of bij haar welgestelde schoonfamilie blijven en de rest van haar leven doorbrengen in kuise afzondering. Zij kiest de laatste weg, die haar echter steeds zwaarder valt, zeker als ze een andere man leert kennen. Honderd jaar later in hetzelfde dorp wordt Osmanthus gedwongen tegen haar zin te trouwen. Ze probeert er het beste van te maken, maar de achterdocht en jaloezie van haar man drijven het huwelijk op de klippen. Osmanthus weet dat haar moeilijke tijden wachten. Jade en Osmanthus proberen ondanks hun machteloosheid en tegen de druk van hun omgeving in hun eigenwaarde te behoilden en slagen daar uiteindelijk ook in.
Cu Hua plaatst de handelingen afwisselend in heden en verleden, en geeft zo een treffend inzicht in de Chinese denkbeelden omtrent liefde, hofmakerij, huwelijk en trouw.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gu Hua - De kuise vrouw