Val McDermid - Wraakoefening

Schrijver:
Titel: Wraakoefening
ISBN: 9789024544868
Uitgever: Poema Pocket
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wraakoefening is een spannende thriller geschreven door Val McDermid. Het boek volgt de hoofdpersoon, Tony Hill, een psycholoog en profiler die gespecialiseerd is in het analyseren van seriemoordenaars.

Het verhaal begint wanneer Tony wordt benaderd door Carol Jordan, een voormalig politie-inspecteur met wie hij eerder heeft samengewerkt. Carol is nu werkzaam bij een privébeveiligingsbedrijf en heeft Tony's hulp nodig bij een zaak. Er is een seriemoordenaar actief die het gemunt heeft op degenen die verantwoordelijk waren voor de vrijlating van een beruchte crimineel. Carol en Tony moeten samenwerken om de moordenaar te stoppen voordat hij zijn wraakmissie voltooit.

Terwijl Tony en Carol de zaak onderzoeken, worden ze geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. De moordenaar lijkt een persoonlijke vendetta te hebben en laat geen enkel spoor achter. Tony gebruikt zijn psychologische inzicht om de gedachten en motieven van de moordenaar te doorgronden, terwijl Carol haar politie-ervaring en contacten inzet om de zaak op te lossen.

Naarmate het verhaal vordert, worden Tony en Carol geconfronteerd met steeds meer obstakels. Ze worden gedwarsboomd door corrupte politieagenten en moeten hun eigen veiligheid in de gaten houden terwijl ze de moordenaar op het spoor blijven. Ondertussen groeit de spanning tussen Tony en Carol, aangezien ze geconfronteerd worden met hun eigen persoonlijke demonen en de gevolgen van hun vorige samenwerking.

Wraakoefening is een meeslepende thriller die de lezer op het puntje van zijn stoel houdt. Val McDermid weet de spanning op te bouwen door middel van plotwendingen en onverwachte gebeurtenissen. De personages zijn goed uitgewerkt en hebben elk hun eigen complexe achtergrond en motivaties.

Wat dit boek onderscheidt van andere thrillers is de focus op de psychologie van de moordenaar. Val McDermid laat de lezer diep in de gedachten en motieven van de moordenaar kijken, waardoor er een fascinerend inzicht ontstaat in het brein van een seriemoordenaar.

Wraakoefening is een boek dat zowel liefhebbers van spannende thrillers als psychologische romans zal aanspreken. Het combineert een meeslepende plot met diepgaande karakterontwikkeling en psychologische inzichten. Val McDermid weet de lezer keer op keer te verrassen en houdt de spanning tot het einde toe vast.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Val McDermid - Wraakoefening Val McDermid - Wraakoefening