Venero Armanno - Vuurtoren

Schrijver:
Titel: Vuurtoren
ISBN: 9789058312747
Uitgever: Sirene, Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ze gaf zoentjes in ruil voor karamellen; haar lippen waren een trekdrop waard en strelen kostte mandarijntjes en tutti frutti... zo begint deze Siciliaanse romance.
Wanneer de roodharige sproetenkop Gabriella Zazo naast de veertienjarige Salvatore 'Sam' Capistrano komt wonen, beseft Sam dat zijn leven voorgoed is veranderd. Die zomer beleven de twee tieners, beiden kinderen van Italiaanse immigranten, hun eerste liefde - totdat Gabriella plotseling onder mysterieuze omstandigheden verdwijnt. Sam vertrekt naar Brisbane, waar hij terecht komt in een semi-crimineel milieu. Zijn jeugdliefde kan hij echter niet vergeten. Wanneer hij, tien jaar later, eindelijk het verleden achter zich heeft gelaten en een rustig leven leidt als echtgenoot en vader, zijn er tekeken dat Gabriella terug is...
Vuurtoren is een literaire thriller die zich afspeelt in de Siciliaanse gemeenschap in Australië. Het is een aangrijpend verhaal over de liefde, en over het zoeken naar die ene plek op aarde die je uiteindelijk je thuis kunt noemen.
Venero Armanno groeide op in de jaren vijftig in Brisbane, Australië, als zoon van Italiaanse immigranten. Hij studeerde in de Verenigde Staten, reisde door Europa en schreef eerder de romans My beautiful friend en The volcano.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Venero Armanno - Vuurtoren Venero Armanno - Vuurtoren