Kinderkookboek

Schrijver:
Titel: Kinderkookboek
ISBN: 9789080975514
Uitgever: Keurslagers, Vereniging van
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Kinderkookboek' is een kleurrijk en speels kookboek speciaal ontworpen voor kinderen. Het boek bevat eenvoudige en leuke recepten die kinderen kunnen maken onder begeleiding van een volwassene.

Het boek begint met een introductie over de basisprincipes van koken, zoals het wassen van handen, het gebruik van keukengerei en het volgen van recepten. Vervolgens worden de verschillende hoofdstukken geïntroduceerd, die elk een ander type gerecht behandelen, zoals ontbijt, lunch, diner, snacks en desserts.

Elk recept is voorzien van duidelijke instructies en stap-voor-stap foto's, zodat kinderen gemakkelijk kunnen volgen wat ze moeten doen. De ingrediënten zijn eenvoudig en vaak al aanwezig in de keuken, zoals groenten, fruit, eieren en meel. Er wordt ook aandacht besteed aan gezonde voeding en het belang van het eten van voldoende groenten en fruit.

Naast de recepten bevat het boek ook leuke weetjes en tips over voeding. Zo leren kinderen bijvoorbeeld waarom het belangrijk is om goed te ontbijten en hoe ze hun eigen lunchbox kunnen samenstellen. Er worden ook suggesties gegeven voor het organiseren van een kookfeestje of het maken van een picknickmand.

Het boek is mooi geïllustreerd met kleurrijke tekeningen en foto's van de gerechten. De lay-out is overzichtelijk en kindvriendelijk, met grote letters en korte zinnen. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar, maar oudere kinderen kunnen er ook plezier aan beleven.

Het 'Kinderkookboek' is niet alleen een praktisch kookboek, maar ook een educatief boek dat kinderen leert over voeding en hen stimuleert om zelf aan de slag te gaan in de keuken. Het moedigt kinderen aan om gezonde keuzes te maken en hun creativiteit te gebruiken bij het bereiden van maaltijden.

Al met al is het 'Kinderkookboek' een geweldige bron van inspiratie voor kinderen die graag willen leren koken. Het biedt eenvoudige en smakelijke recepten, duidelijke instructies en leuke weetjes over voeding. Het is een boek dat kinderen helpt om zelfvertrouwen te krijgen in de keuken en hen aanmoedigt om gezonde en lekkere maaltijden te bereiden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Kinderkookboek