Hella S. Haasse - Wegen Der Verbeelding

Schrijver:
Titel: Wegen Der Verbeelding
ISBN: 9789029076517
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wegen der Verbeelding is een roman geschreven door de Nederlandse auteur Hella S. Haasse. Het boek is een meeslepend verhaal dat zich afspeelt in de 17e eeuw, een tijd van grote veranderingen en ontdekkingen.

Het verhaal begint in Amsterdam, waar de jonge schilder Magdalena van Beyeren woont. Ze is vastbesloten om haar droom na te jagen en een succesvolle kunstenaar te worden. Magdalena is getalenteerd en gedreven, maar als vrouw wordt ze geconfronteerd met vele obstakels en vooroordelen in de kunstwereld van die tijd.

Terwijl Magdalena worstelt om haar plaats te vinden in de door mannen gedomineerde kunstwereld, ontmoet ze de beroemde schilder Rembrandt van Rijn. Hij wordt haar mentor en inspireert haar om haar eigen weg te volgen, ondanks de tegenstand die ze ondervindt. Onder zijn begeleiding ontwikkelt Magdalena haar eigen stijl en begint ze erkenning te krijgen voor haar talent.

Naast haar artistieke reis, wordt Magdalena ook geconfronteerd met persoonlijke uitdagingen. Ze wordt verliefd op een andere schilder, maar hun relatie wordt bemoeilijkt door jaloezie en rivaliteit. Daarnaast wordt Magdalena geconfronteerd met de harde realiteit van het leven in de 17e eeuw, met oorlogen, ziektes en sociale onrust die de samenleving teisteren.

Wegen der Verbeelding is niet alleen een verhaal over kunst en creativiteit, maar ook over de kracht van doorzettingsvermogen en de zoektocht naar vrijheid en zelfexpressie. Het boek biedt een levendige en gedetailleerde beschrijving van het leven in de Gouden Eeuw, met zijn prachtige kunstwerken, maar ook met zijn donkere kanten.

Hella S. Haasse weet met haar meeslepende schrijfstijl de lezer mee te nemen naar het Amsterdam van de 17e eeuw. Ze creëert levendige personages en beschrijft hun innerlijke strijd en verlangens op een indringende manier. Haar gedetailleerde beschrijvingen van de kunstwereld en het dagelijks leven in die tijd zorgen ervoor dat de lezer zich volledig onderdompelt in het verhaal.

Wegen der Verbeelding is een boek dat zowel liefhebbers van historische romans als kunstliefhebbers zal aanspreken. Het is een meeslepend verhaal over de kracht van de verbeelding en de moed om je eigen weg te volgen, zelfs als de wereld tegen je is. Het boek laat zien dat kunst niet alleen een vorm van expressie is, maar ook een middel om te ontsnappen aan de beperkingen van de samenleving en je eigen identiteit te ontdekken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hella S. Haasse - Wegen Der Verbeelding