Brent Adamson, Matthew Dixon - The Challenger Customer

Schrijver:
Titel: The Challenger Customer
ISBN: 9781101980408
Uitgever: Penguin Publishing Group
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 16,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'The Challenger Customer' is geschreven door Brent Adamson en Matthew Dixon en is een vervolg op hun eerdere bestseller 'The Challenger Sale'. In dit boek richten de auteurs zich op het begrijpen van de complexe besluitvorming binnen organisaties en hoe verkopers hier effectief op kunnen inspelen.

Het boek begint met het identificeren van de belangrijkste uitdagingen waarmee verkopers vandaag de dag worden geconfronteerd. Ze merken op dat traditionele verkoopbenaderingen niet langer voldoende zijn om succesvol te zijn in een steeds competitievere markt. In plaats daarvan stellen ze voor dat verkopers zich moeten richten op het uitdagen van de status quo en het creëren van nieuwe inzichten bij klanten.

Vervolgens introduceren de auteurs het concept van de 'Challenger-verkoper'. Dit type verkoper is in staat om klanten uit te dagen en hen te helpen hun problemen op een nieuwe manier te benaderen. Ze zijn in staat om de status quo ter discussie te stellen en klanten te overtuigen van de noodzaak van verandering. De auteurs benadrukken dat het niet alleen gaat om het verkopen van een product of dienst, maar om het bieden van waarde en het helpen van klanten om hun doelen te bereiken.

Een belangrijk aspect van het boek is het identificeren van de verschillende stakeholders binnen een organisatie en hoe ze invloed hebben op de besluitvorming. De auteurs stellen dat het cruciaal is om te begrijpen wie de 'Challenger Customer' is - de persoon binnen de organisatie die het meest waarschijnlijk de status quo zal uitdagen en openstaat voor nieuwe ideeën. Ze bieden strategieën en technieken om effectief met deze stakeholders om te gaan en hen te overtuigen van de waarde van de aangeboden oplossing.

Daarnaast behandelen de auteurs ook de rol van marketing in het ondersteunen van de Challenger-verkoper. Ze benadrukken het belang van het creëren van waardevolle content en het opbouwen van een sterke merkpositionering om klanten aan te trekken en te overtuigen. Ze bieden praktische tips en voorbeelden om marketeers te helpen bij het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën.

Het boek is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en interviews met succesvolle verkopers en klanten. Het biedt een diepgaand inzicht in de complexe wereld van B2B-verkoop en biedt praktische adviezen en strategieën voor verkopers om succesvol te zijn in deze omgeving.

Al met al is 'The Challenger Customer' een waardevol boek voor verkopers en marketeers die hun benadering willen verbeteren en succesvol willen zijn in de moderne zakelijke wereld. Het biedt inzichtelijke analyses, praktische tips en strategieën die kunnen helpen bij het uitdagen van de status quo en het creëren van waarde voor klanten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.