John Katzenbach - De Engel

Schrijver:
Titel: De Engel
ISBN: 9789044981285
Uitgever: A.W. Bruna
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,04
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wanneer in het psychiatrisch ziekenhuis Western State in Massachusetts het verminkte lichaam van een jonge stagiaire wordt aangetroffen, is er geen gebrek aan verdachten. De inrichting zit er vol mee. Eén patiënt beweert de moordenaar te hebben gezien. Hij noemt hem 'de Engel'.

Twintig jaar later leidt Francis Petrel een eenzaam bestaan in een klein appartement. Hij slikt dagelijks medicijnen om de stemmen in zijn hoofd te bezweren. Maar de reünie van ex-patiënten die aanstaande is, maakt iets wakker in zijn versluierde geest: herinneringen aan de sinistere gebeurtenissen die destijds tot sluiting van de inrichting hebben geleid.
Francis besluit geen medicijnen meer te nemen om de stemmen weer te kunnen horen. Hij heeft ze nodig, want hij weet dat de moordenaar van toen opnieuw zal toeslaan...

John Katzenbach was rechtbankjournalist voor The Miami Herald en Miami News - waar hij samenwerkte met onder anderen Carl Hiaasen - voordat hij begon aan zijn schrijverscarrière. Inmiddels heeft hij negen thrillers op zijn naam staan, waaronder in het heetst van de zomer (dat werd verfilmd als the mean season) en De Schaduwman, die beide werden genomineerd voor de Edgar Award. Twee van zijn andere boeken, de veroordeelden (Just Cause) en Strafkamp (Hart's War), zijn ook verfilmd. Katzenbach woont in het westen van Massachusetts.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Katzenbach - De Engel