Daphne Meijer - Bezoeking

Schrijver:
Titel: Bezoeking
ISBN: 9789038849188
Uitgever: Singel Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,65
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Zomaar een zondagochtend. John Maniteau Cooper landt op Schiphol. Er is een kamer voor hem gereserveerd in het Amsterdamse Hotel De L'Europe; een voortreffelijke lunch met uitzicht op het Muntplein ligt in het verschiet. Maar bij de paspoortcontrole wordt hij aangehouden. Hij staat in de computer va Europol: Groot-Brittannië verzoekt om zijn uitlevering.

Klaarwakker door de jetlag loopt hij die nacht door zijn cel. Vier stappen naar links, vier stappen naar rechts, twee naar voren, een naar achter en weer opnieuw. Ondertussen houden twee mannen hem nauwkeurig in de gaten. Zijn zij bewakers? Kijken ze naar een film of een toneelstuk dat zij regisseren? Wie zij zijn en wat zij van Cooper willen, zal hij nooit te weten komen. Sterker nog: hij weet van hun bestaan niet af, en dat terwijl zij de loop van zijn verdere leven zullen bepalen.

Daphne Meijer (Amsterdam 1961) wil eigenlijk alle genres wel beoefenen. Zij schreef romans, korte verhalen, enkele essays, veel krantenartikelen, een toneelstuk en een minibiografie van Koning David. Haar romandebuut Resten van de eeuw verscheen in 1993, in 1995 gevolgd door de roman Het plezier van de duivel. Haar toneelstuk Strassenfeger werd in december 1998 opgevoerd in theater De Brakke Grond in Amsterdam. Daphne Meijer is medewerker van Het Parool en geeft les aan schrijversvakschool 't Colofon in Amsterdam
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Daphne Meijer - Bezoeking Daphne Meijer - Bezoeking