Zoller, Kirstin - Problemen met het paard. Stap-voor-stap naar

Schrijver:
Titel: Problemen met het paard. Stap-voor-stap naar een harmonische samenwerking.
ISBN: 9789024606191
Taal: Nederlands
Uitgever: Bosch & Keuning, Baarn
Bijzonderheden: Gebonden, 2001, 128 blz. Met kleurenfoto's, tekeningen en een index. Klein deukje in 2 hoekjes van de kaft.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Veel problemen zijn te voorkomen als degene die met het paard omgaat het paard verstaat: het paard is een dier dat erg gevoelig is voor lichaamstaal. Als je daar rekening mee houdt en "paardentaal" spreekt, is er sprake van Natural Horsemanship en kun je veel meer van je paard gedaan krijgen. In dit boek komen problemen aan de orde, wordt beschreven hoe het paard die ervaart en hoe jij daar als ruiter op in kunt spelen om tot een harmonische samenwerking te komen. De taal is duidelijk, niet zweverig en voor een groot publiek toegankelijk. Het boek begint na een inleiding met informatie over communicatie met het behandelen van problemen, het voorkomen hiervan, ondeugden, ziekten en eindigt met een adressenlijst en index. Voorzien van vele kleurenfoto's met ondersteunende tekst. Met tips van dierenarts Nathalie Penquitt.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.