T. van Reen - Winnaars

Schrijver:
Titel: Winnaars
ISBN: 9789048704286
Uitgever: Zwijsen Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
‘Ik heb van kindsbeen af één ding over mezelf geweten: ik ben de dochter van de minnares. Mijn moeder was jong en alleenstaand, mijn vader ouder en getrouwd, en hij had kinderen. Toen ik in december 1961 werd geboren, belde een advocaat mijn adoptieouders op en zei: “Uw pakje is gearriveerd en er zit een roze strik omheen.”’

Wanneer A.M. Homes in 1992 naar haar ouderlijk huis gaat om met haar familie kerst te vieren, krijgt ze de schrik van haar leven: haar biologische moeder heeft gebeld. A.M. Homes was al voor haar geboorte geadopteerd en nu, na eenendertig jaar stilte, zoekt de vrouw die haar het leven geschonken heeft contact. Na lang aarzelen spreekt A.M. Homes met haar af. In De dochter van de minnares vertelt ze met meedogenloze precisie over haar ontmoeting met haar biologische ouders en de moeizame, bizarre relatie die ontstaat. Langzaamaan past ze de teruggevonden stukjes van haar verleden in elkaar en dat levert een confronterend en soms pijnlijk portret op. Met haar virtuoze talent weet Homes zelfs haar eigen leven te vertalen naar een geestig, markant en diep ontroerend literair meesterwerk.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

T. van Reen - Winnaars