A.F. Troost - Blij Te Allen Tijde

Schrijver:
Titel: Blij Te Allen Tijde
ISBN: 9789023915683
Uitgever: Boekencentrum B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Terecht is de brief van de apostel Paulus aan de Filippenzen genoemd: de brief van de blijdschap. Als een refrein klinkt het door heel liet epistel heen: Verblijdt n te allen tijde!

Toch komen ook allerlei andere thema's in deze brief aan de orde. Zo wijdt de apostel de nodige woorden aan thema's als nederigheid, eensgezindheid en onbezorgdheid. Al niet al is deze brief aan de gemeente in Filppi een waarlijk pastoraal geschrift en zeker ook voor de gemeente van Christus vandaag een bron van voortdurende blijdschap.

in dit boek wordt de brief in twaalf korte gedeelten in grote lijnen besproken, zoals aangegeven in de inhoudsopgave. Gedetailleerde uitleg hoeven de overwonnen niet; die zijn veel eer bedoeld als pastorale kanttekeningen bij een kerntekst uit liet bijbelgedeelte dat aait de orde is.

Voor bijbelkringen zijn achterin dit boek gespreksvragen opgenomen, die aansluiten bij wat in de verschillende hoofdstrikken van dit boek aait de orde komt. Daardoor is dit boek niet alleen geschikt voor persoonlijke meditatie, maar ook voor gesprekken in liet kader vin bijbelkringen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.F. Troost - Blij Te Allen Tijde