Jo Vandeurzen - Zorg voor elkaar

Schrijver:
Titel: Zorg voor elkaar
ISBN: 9789463104340
Uitgever: Pelckmans
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
We hebben de beste zorg van de wereld. Als we hulp nodig hebben, kunnen we rekenen op professionele zorgverleners. We hebben onze solidariteit goed geregeld en proberen de veranderende wereld zo nauwlettend mogelijk te volgen. Dat maakt van de zorg een laboratorium van de samenleving.



Die zorg heeft ingrijpende veranderingen ondergaan. Als Vlaams minister van Welzijn heeft Jo Vandeurzen die veranderingen mee in gang gezet en begeleid. Hij vertelt in Zorg voor elkaar over de grote thema’s die ons de afgelopen jaren hebben beziggehouden en die mee de toekomst van de zorg bepalen: vergrijzing, diversiteit, geestelijk welzijn en vraaggestuurde financiering voor mensen met een handicap. Het doel is telkens een permanente kwaliteitsverbetering en een fijnmazige organisatie van de zorg, bij opvang, begeleiding, preventie en onderzoek. In Zorg voor elkaar gaat Jo Vandeurzen evenzeer in op de fundamenten van onze gezondheids- en welzijnszorg: wat we ervan verwachten en wat we ervoor overhebben. Goede zorg helpt kwetsbare mensen om te participeren in de samenleving. Ze moet bijdragen tot levenskwaliteit. Jo Vandeurzen is haar grootste pleitbezorger.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jo Vandeurzen - Zorg voor elkaar