20.000 Mijlen Onder Zee

Schrijver:
Titel: 20.000 Mijlen Onder Zee
ISBN: 9781543164114
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 6,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek '20.000 Mijlen Onder Zee' is een klassieke avonturenroman geschreven door Jules Verne. Het verhaal volgt de avonturen van Professor Pierre Aronnax, een Franse mariene bioloog, die samen met zijn assistent Conseil en harpoenier Ned Land aan boord gaat van de USS Abraham Lincoln, een Amerikaans oorlogsschip. Hun missie is om een mysterieus zeemonster te onderzoeken dat schepen aanvalt en tot zinken brengt.

Tijdens hun zoektocht naar het monster worden ze zelf aangevallen en overboord geslagen. Ze worden gered door de Nautilus, een geavanceerde onderzeeër die wordt bestuurd door de excentrieke kapitein Nemo. De Nautilus blijkt het zeemonster te zijn waar ze naar op zoek waren. Aronnax, Conseil en Ned Land worden gevangen genomen en gedwongen om aan boord van de onderzeeër te blijven.

Terwijl ze onder water reizen, verkennen de hoofdpersonages de wonderen van de diepe zee. Ze ontdekken prachtige koraalriffen, vreemde zeedieren en verzonken schepen. Ze maken ook kennis met de geheimzinnige kapitein Nemo, die een haat koestert tegen de menselijke samenleving en zijn eigen geheimen met zich meedraagt.

Het verhaal neemt de lezer mee op een reis rond de wereld, waarbij de Nautilus verschillende avonturen beleeft. Ze bezoeken onder andere de Rode Zee, de Stille Oceaan en de Zuidelijke IJszee. Onderweg worden ze geconfronteerd met gevaarlijke situaties, zoals aanvallen van reuzeninktvissen, ontmoetingen met kannibalen en confrontaties met andere schepen.

Terwijl de reis vordert, begint Professor Aronnax te twijfelen aan de motieven van kapitein Nemo. Hij vraagt zich af of Nemo wel de held is die hij aanvankelijk leek te zijn, of dat hij juist een gevaarlijke en gewelddadige man is. Aronnax en zijn metgezellen moeten uiteindelijk een manier vinden om te ontsnappen aan de Nautilus en terug te keren naar de oppervlakte.

'20.000 Mijlen Onder Zee' is een spannend en avontuurlijk boek dat de lezer meeneemt naar de diepten van de oceaan. Het verkent thema's als de relatie tussen mens en natuur, de grenzen van wetenschap en technologie, en de ethiek van het gebruik van macht. Het boek staat bekend om zijn gedetailleerde beschrijvingen van de onderwaterwereld en de levendige personages. Het is een tijdloos verhaal dat nog steeds populair is bij lezers van alle leeftijden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.