J. O' Yang - China Noir

Schrijver:
Titel: China Noir
ISBN: 9789052409740
Uitgever: Uitgeverij Houtekiet
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
O’Yang, China Noir

East meets West, mysteriën ontmoeten feiten…
Een politieke thriller van een insider

China Noir begint waar een oude wereld eindigt. Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog vindt een moord plaats op de keizerlijke graftomben in Noord-China. Zeventig jaar later bezoekt Tessa, een studente uit Amsterdam, de plek van de onopgeloste moord. Zij komt er oog in oog te staan met een volslagen onbekende. Hun ontmoeting blijkt allesbehalve toeval. Een aangrijpende onthulling van een stuk ongeschreven (familie)geschiedenis volgt.

Terwijl de hoofdpersonen op zoek gaan naar een antwoord op vragen uit het verleden, raken ze steeds dieper verwikkeld in een spinnenweb van intriges.

China Noir brengt het innerlijke landschap van de opkomende wereldmacht China in kaart. Met deze politieke thriller werpt Julie O’Yang een blik op de geschiedenis die ze laat samensmelten met actuele thema’s.

De auteur confronteert ons met haar verontrustende visie: het Oosten en het Westen zijn onverzoenbaar. De globalisering zal de wereld slechts leiden naar een volgende, gevaarlijke patstelling.

Julie O’Yang (1968) is archeologe en japanologe. Ze groeide op in China en werd daar geselecteerd voor een bijzondere universiteit in Beijing, waar diplomaten en geheimagenten worden opgeleid. Ze sloeg het aanbod af en studeerde archeologie en geschiedenis. Kort na de studentenopstand op het Plein van de Hemelse Vrede vertrok Julie met een studiebeurs naar Londen en daarna naar Leiden. Haar fascinatie voor de geschiedenis en de internationale spionage bleef. O’Yangs onderzoek op dit gebied heeft geleid tot een veelgelaagde roman.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. O' Yang - China Noir