A. Caufield - Land van sterren

Schrijver:
Titel: Land van sterren
ISBN: 9789046100356
Uitgever: Pocket
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Annie Caulfield is een opmerkelijke reizigster. Haar verhaal is fris, dapper, ontroerend, grappig en sexy!' Dawn French
'Mijn hotel had geen adres.' Zo begint Annie Caulfields reisverslag over Jordanië. Annie treedt in de voetsporen van de vroege vrouwelijke reiziger Gertrude Bell, en haar reis voert haar naar het hart van Jordanië, van de legendarische stad Petra tot de verlaten kastelen uit de tijd van de kruistochten. Ze logeert bij traditionele nomadenvrouwen, en stort zich in het bruisende centrum van Amman. Caulfield ontmaskert de westerse vooroordelen over kidnappende sjeiks en hartenbrekers zoals Rudolph Valentino, en wordt tot over haar oren verliefd op Rathwan, een bedoeïen met het donkere voorkomen van een filmster.
In haar sympathieke en gepassioneerde verkenning van de Arabische cultuur prikt Annie veel westerse mythen door - en ze vertelt vol humor en zeer oprecht haar verhaal van een grensoverschrijdende liefde.
Annie Caulfield schrijft scripts voor het theater, televisie en voor de radio. Naast haar werk voor verschillende Britse komedies, onder andere This Life, is ze tegenwoordig ook actief als tekstschrijver voor de komiek Lenny Henry. Annie Caulfield woont in Londen.
'Gedeeltelijk een reisverhaal, gedeeltelijk een liefdesgeschiedenis- altijd fascinerend.' Mademoiselle
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Caufield - Land van sterren