Servotte H. - Matteus literair

Schrijver:
Titel: Matteus literair
ISBN: 9789030409250
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 14,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Evenmin als romans zijn de evangelies bedoeld voor een lectuur van kleine eenheden. Ze wensen in één adem te worden gelezen. Zo ontdek je de structuur van het werk, de onderlinge relatie van de delen, de terugkerende thema´s, de herhalingen en contradicties, de zin van de beeldspraak, de meest geëigende invalshoek bij de lectuur. De vrucht van een doorlopende lezing is een scherper inzicht in de betekenis van het evangelie.

Dit boek wil de lezer helpen bij deze lectuur Het draagt de titel literair, zoals de reeds verschenen wegwijzers bij de andere evangelies. Het zijn geen homilieën, maar de commentaren bij de perikopen kunnen materiaal voor de homilie aanbrengen. Het zijn eerder studieboeken, maar dan met dien verstande dat zij de lezer (willen) helpen zien wat er staat, en hoe het er staat.

Zulk een lectuur brengt Jezus naderbij. Zij slaagt altijd, want zij vereist geen voorkennis, alleen een volgehouden aandacht voor de tekst. Dat zullen de lezers van dit boek, homileten, godsdienstleraars en hun leerlingen, leden van bijbelgroepen en de eenzame lezer tot hun vreugde ervaren.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Servotte H. - Matteus literair