Allende Isabel - Paula

Schrijver:
Titel: Paula
ISBN: 9789028417403
Uitgever: Wereldbibliotheek
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 13,30
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Paula' is een autobiografische roman geschreven door de Chileense schrijfster Isabel Allende. Het verhaal is een eerbetoon aan haar dochter Paula, die op jonge leeftijd in coma raakte en uiteindelijk overleed.

Het boek begint met de woorden van Allende zelf, die haar dochter Paula toespreekt terwijl ze in coma ligt. Ze vertelt over haar eigen leven, haar jeugd in Chili, haar familiegeschiedenis en haar ervaringen als journalist en schrijfster. Allende neemt de lezer mee op een reis door haar herinneringen, waarbij ze haar persoonlijke verhalen en de geschiedenis van Chili vermengt.

Allende beschrijft haar relatie met Paula, hoe ze samen opgroeiden en de sterke band die ze hadden. Ze vertelt over de vele avonturen die ze samen beleefden en de bijzondere momenten die ze deelden. Allende beschrijft ook de pijn en het verdriet dat ze voelde toen Paula ziek werd en in coma raakte.

Terwijl Allende haar herinneringen deelt, weeft ze ook de geschiedenis van Chili in het verhaal. Ze beschrijft de politieke onrust en de dictatuur van Pinochet, die een grote impact had op het leven van haar familie en het land als geheel. Allende gebruikt haar persoonlijke ervaringen om de lezer een dieper inzicht te geven in de politieke en sociale situatie van Chili.

Het boek is een emotionele reis, waarbij Allende haar verdriet, angst en liefde op een indringende manier beschrijft. Ze laat de lezer kennismaken met haar familie en vrienden, en deelt hun verhalen en persoonlijkheden. Allende's schrijfstijl is poëtisch en beeldend, waardoor de lezer zich gemakkelijk kan inleven in haar ervaringen.

'Paula' is niet alleen een eerbetoon aan Allende's dochter, maar ook een eerbetoon aan het leven zelf. Het boek gaat over liefde, verlies, veerkracht en de kracht van herinneringen. Het is een intiem en ontroerend verhaal dat de lezer raakt en inspireert.

Met 'Paula' heeft Isabel Allende een meesterwerk geschreven dat haar persoonlijke tragedie overstijgt. Het boek is een testament van liefde en een viering van het leven, en zal de lezer nog lang bijblijven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.