Karin Fossum - Kijk niet achterom - Karin Fossum

Schrijver:
Titel: Kijk niet achterom - Karin Fossum
ISBN: 9789460685255
Uitgever: Uitgeverij Marmer B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Kijk niet achterom is een spannende psychologische thriller geschreven door de Noorse auteur Karin Fossum. Het is het elfde boek in de populaire Inspecteur Konrad Sejer-serie.

Het verhaal begint wanneer de 15-jarige Annie Holland verdwijnt na een avondje uit met haar vrienden. Haar ouders, Halvor en Helen, zijn radeloos en schakelen de politie in. Inspecteur Konrad Sejer en zijn team beginnen een intensieve zoektocht naar het meisje, waarbij ze alle mogelijke aanwijzingen en verdachten onderzoeken.

Terwijl het onderzoek vordert, ontdekt Sejer dat Annie een geheim leven leidde en betrokken was bij duistere activiteiten. Haar vrienden en kennissen lijken allemaal iets te verbergen te hebben en Sejer moet diep graven om de waarheid te achterhalen. Ondertussen worstelen Halvor en Helen met hun eigen schuldgevoelens en angsten, terwijl ze wanhopig proberen te begrijpen wat er met hun dochter is gebeurd.

Karin Fossum weet de lezer op meesterlijke wijze in spanning te houden. Ze creëert een beklemmende sfeer en weeft verschillende verhaallijnen door elkaar, waardoor je als lezer constant op het puntje van je stoel zit. De personages zijn levensecht en goed uitgewerkt, met hun eigen geheimen en motieven. Sejer is een sympathieke en gedreven inspecteur die met zijn scherpe intuïtie en empathie de puzzelstukjes langzaam maar zeker bij elkaar legt.

Wat dit boek onderscheidt van andere thrillers is de diepgaande psychologische exploratie van de personages. Fossum graaft diep in de menselijke psyche en onderzoekt thema's als schuld, verlies en de duistere kant van de menselijke natuur. Ze laat zien hoe een enkele gebeurtenis het leven van mensen kan veranderen en hoe ze omgaan met de gevolgen daarvan.

Kijk niet achterom is een meeslepende en intrigerende thriller die de lezer tot de laatste pagina in zijn greep houdt. Karin Fossum bewijst opnieuw waarom ze een van de beste Scandinavische thrillerauteurs is. Haar scherpe observaties, meeslepende schrijfstijl en onverwachte plotwendingen maken dit boek tot een absolute aanrader voor liefhebbers van het genre.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.