Willy Bogaerts, Steven Bogaerts - Blik Vol Passie

Schrijver:
Titel: Blik Vol Passie
ISBN: 9789063065102
Uitgever: Davidsfonds
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,65
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
BLIK VOL PASSIE, Bogaerts

Thriller over wurgende intriges in de bedrijfs- en spionagewereld met wraak als onderliggend thema. Het begint op een hete lentedag. Een idyllische landweg. Een zware wagen rijdt een fietser aan. Wat eerst een banaal ongeluk lijkt, maakt deel uit van een dodelijk machtsspel dat demonen uit een ver verleden bruusk wakker schudt. Topconcern Nortensia International Finances wacht argwanend de jaarlijkse bijeenkomst van de directieraad af. Er dreigen drastische herstructureringen, de scherven van collegialiteit liggen in een hoekje bijeengeveegd. Wanneer Nortensia de beruchte kolonel Benson aantrekt voor een bewakingsopdracht, belandt die ongewild in een verstikkend net van smerige intriges en lugubere moorden. Zeer tegen de zin van de ambitieuze politiecommissaris Eyckman, start Benson op eigen houtje een onderzoek. Brengt de mooie, jonge stagiaire Ruth hem op het juiste spoor? Ze stuiten op geheimen die onophoudelijk als ongedierte levens overhoop gooien. Levens met een verleden dat niet zomaar af te schrobben valt. Maar vuil moet nu eenmaal de poriën uit…

Bogaerts is een schrijversduo, bestaande uit vader Willy en zoon Steven. De bankwereld is zowel in de fictie als in de realiteit het decor van hun leefwereld. Tegen die achtergrond weven ze een web waarin iedere topmanager wel eens terecht zou kunnen komen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willy Bogaerts, Steven Bogaerts - Blik Vol Passie