Thomas Meijer Zu Schlochtern - Paramaribo SPAN

Schrijver:
Titel: Paramaribo SPAN
ISBN: 9789460220579
Uitgever: Stichting Lm Publishers
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In Paramaribo SPAN. Hedendaagse kunst in Suriname zijn Surinaamse kunstenaars, schrijvers en internationale tentoonstellingmakers aan het woord over de recente beeldende kunst (2000–2010) in Suriname en het bruisende culturele klimaat in Paramaribo. 'Span' verwijst onder meer naar spanning, opwinding, het overbruggen van afstanden en naar personen die een team vormen. In interviews vertellen 27, meest jonge, beeldend kunstenaars (17 Surinaamse en 10 Rotterdamse) over hun ideeën, werkwijzen en ervaringen. Zo ontstaat een beeld van de manier waarop Surinaamse en Nederlandse kunstenaars denken over kunst, het artistieke proces, hun carrière en ook van de overeenkomsten en verschillen tussen hen in deze.
Tevens komen actuele cultureel-maatschappelijke vraagstukken aan bod zoals de ontwikkeling van het binnenland, de kwetsbaarheid van het regenwoud, de stad en de divers samengestelde bevolking in Suriname.

Aanleiding voor deze rijk geïllustreerde publicatie is het 145-jarig jubileum van de Surinaamsche Bank. Tevens markeert Paramaribo SPAN de afronding van een vierjarig uitwisselingsproject op het gebied van beeldende kunst tussen Rotterdam en Paramaribo (ArtRoPa).
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thomas Meijer Zu Schlochtern - Paramaribo SPAN