Frank Martinus Arion - Dubbelspel

Schrijver:
Titel: Dubbelspel
ISBN: 9789023436058
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De rust die de vier dominospelers in het Curaçaose dorpje Wakota in Dubbelspel lijkt te omgeven, zou het vermoeden kunnen wekken dat het in dit boek om niets anders dan een dominospel gaat. Maar wat een pastorale leek, blijkt plotseling een strijd op leven en dood. Want de vier mannen nemen ook hun problemen mee naar het dominotafeltje: aan het eind van de middag kennen we hun gedachten over elkaar, over elkaars vrouwen, over politiek en over de wereld.

Dubbelspel is een spannende en ontroerende roman, die de lezer de ogen opent voor het hele register van schijnheiligheid en verborgen vijandschap dat schuilgaat achter elk sociaal verkeer met de schijn van beminnelijkheid.

Frank Martinus Arion (1936) werd geboren op Curaçao. Hij is directeur van het Instituto Lingkwistiko Antiano. Dubbelspel (1973) is zeer goed ontvangen en werd onderscheiden met de Van der Hoogtprijs. Daarna volgden Afscheid van de Koningin (1975) en Nobele wilden (1979). In 1995 verscheen zijn roman De laatste vrijheid. Dubbelspel is al vanaf verschijnen een bestseller. Deze zestiende druk is uitgegeven in de serie De Bezige Bij Kapitaal.

'Klassiek-meesterlijke roman..,' Gerard van Westerloo, Vrij Nederland

'Arion is een uitmuntend verteller, die met benijdenswaardig gemak zijn personen laat praten, handelen, denken en dromen. ... zeer goed geslaagd...' Alfred Kossman, Het Vrije Volk

'... in menig opzicht verbluffend...' T. van Deel

'Geschreven in een haast ongelooflijke stijl: het lijkt of het door een goeie vertaler is vertaald.' Gerrit Komrij
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.