Sophie Kinsella, Sophie Kinsella - Aanpakken!

Schrijver:
Titel: Aanpakken!
ISBN: 9789044351606
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 6,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Samantha is een jonge topadvocate in Londen. Op een dag maakt ze een enorme fout... zo enorm dat haar hele carrière op het spel staat. In paniek ontvlucht Sam haar kantoor en belandt op het Engelse platteland. Bij een villa wordt ze aangezien voor de nieuwe huishoudster. De heer en mevrouw Geiger hebben geen idee dat ze een advocate met een IQ van 158 in huis hebben gehaald. En Samantha heeft geen idee hoe ze de wasmachine moet aanzetten. En die #@%# oven werkt ook al niet mee. Maar Sam bijt nog liever haar tong af dan tuinman Nathaniel om hulp te vragen bij het bereiden van haar eerste cordon bleu-maaltijd. Zal Samantha ooit nog terugkeren naar Londen? En zo ja, wil ze haar oude leven dan weer terug? Hoe staat het eigenlijk met haar emotionele huishouding?

Recensie(s)

Samantha Sweeting (29) is een ambitieuze bedrijfsjuriste, die leeft op de top van haar kunnen. Ze maakt kans op promotie naar vennootschap binnen het grote bedrijf waar ze werkt, iets waar ze sinds haar twaalfde naar heeft gestreefd. Een enorme fout doet haar vluchten naar het Engelse platteland, waar ze bij toeval werk vindt als huishoudster. Deze episode waarin Sam met twee linkerhanden staat, wordt met veel humor beschreven. De hilarische momenten worden afgewisseld door romantische, als ze de tuinman ontmoet. Zijn moeder leert haar het huishouden én een andere, meer onthaaste manier van leven. Een actueel thema nu zo veel mannen en vooral ook vrouwen worstelen met hun druk-druk-druk bestaan, en er een kentering lijkt te komen in de vorm van het langzaam in zwang komende 'slow life' als leefstijl. De auteur, ex-financieel journaliste en geroemd om haar kookkunst, putte bij het schrijven van deze pageturner ongetwijfeld uit eigen ervaring. Kleine druk.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sophie Kinsella, Sophie Kinsella - Aanpakken!