Charlaine Harris - Deadlocked

Schrijver:
Titel: Deadlocked
ISBN: 9781937007935
Uitgever: Ace Books
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,65
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Deadlocked is het twaalfde boek in de populaire Sookie Stackhouse-serie, geschreven door Charlaine Harris. Het boek speelt zich af in het fictieve stadje Bon Temps, Louisiana, waar Sookie Stackhouse, een serveerster met telepathische krachten, woont.

In Deadlocked wordt Sookie geconfronteerd met een aantal uitdagende situaties. Ten eerste wordt ze geconfronteerd met de gevolgen van haar relatie met de vampier Eric Northman, die zijn geheugen heeft verloren als gevolg van een heksenvloek. Sookie moet beslissen of ze bij hem wil blijven, ondanks het feit dat hij zich haar niet meer herinnert.

Daarnaast wordt Sookie geconfronteerd met een moordzaak in Bon Temps. Een jonge vrouw genaamd Tara Thornton wordt dood aangetroffen en Sookie wordt al snel betrokken bij het onderzoek. Terwijl ze de zaak probeert op te lossen, ontdekt Sookie dat er meer aan de hand is dan ze aanvankelijk dacht. Ze komt terecht in een web van intriges en geheimen, waarbij ze moet samenwerken met haar bovennatuurlijke vrienden om de waarheid te achterhalen.

Tegelijkertijd wordt Sookie geconfronteerd met een dreiging vanuit de weerwolfgemeenschap. Er is een machtsstrijd gaande tussen de verschillende roedels en Sookie wordt gedwongen om partij te kiezen. Ze moet haar eigen krachten en vaardigheden gebruiken om te overleven en haar vrienden te beschermen.

Deadlocked is een spannend en meeslepend boek dat de lezer meeneemt in de bovennatuurlijke wereld van Sookie Stackhouse. Het combineert elementen van mysterie, romantiek en bovennatuurlijke wezens om een uniek verhaal te creëren. Charlaine Harris weet de lezer te boeien met haar levendige personages en vlotte schrijfstijl.

Het boek verkent ook thema's zoals identiteit, loyaliteit en de complexiteit van relaties. Sookie wordt geconfronteerd met moeilijke keuzes en moet leren omgaan met de gevolgen van haar acties. Ze groeit als personage en wordt sterker naarmate het verhaal vordert.

Deadlocked is een aanrader voor fans van het bovennatuurlijke genre en voor lezers die houden van een mix van spanning, romantiek en mysterie. Het is echter belangrijk om te vermelden dat dit boek deel uitmaakt van een serie en het wordt aanbevolen om de voorgaande delen te lezen om volledig van het verhaal te kunnen genieten.

Kortom, Deadlocked is een boeiend en meeslepend boek dat de lezer meeneemt in de avonturen van Sookie Stackhouse. Met zijn mix van mysterie, romantiek en bovennatuurlijke elementen, is het een must-read voor fans van het genre.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Charlaine Harris - Deadlocked