Mart Smeets - Sportzomerdagboek

Schrijver:
Titel: Sportzomerdagboek
ISBN: 9789046805534
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De sportzomer van 2008 begon voor Mart Smeets al eind april, toen hij in Maastricht alvast zijn eerste olympische filmpje met gouden-medaillewinnaar Hennie Kuiper opnam. Er volgden nog lange maanden met grootse sportevenementen: EK voetbal, Tour de France en Olympische Spelen. Op enige afstand volgde Smeets het voetbal en ook zijn Studio Sport-collega’s, hij zag een spannende Tour de France met Carlos Sastre als nieuwe winnaar en sprak met betrokkenen in de Avondetappe, en hij had dagelijks de Nederlandse olympische sporters aan tafel om te praten over hun hoogte- en dieptepunten.

Het was in meer opzichten een memorabele zomer. Niet alleen zag Tjerk Smeets zijn droom uitkomen toen hij met de nationale honkbalploeg mee naar de Spelen mocht, tot grote ontroering van vader Smeets. Tjerk speelde……………… En dat was voor vader Mart nog niet voldoende emotie. Hij kreeg een sms-je van Tjerk: ‘Als ze ja zegt, is M. straks officieel je schoondochter.’ In bijzijn van de volledige olympische équipe vroeg Tjerk de gouden hockeyster Minke Smabers tijdens de sluitingsceremonie ten huwelijk. En ze zei ja. Het vormde het romantische einde van een mooie lange sportzomer. In Sportzomerdagboek doet Mart Smeets aanstekelijk verslag.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mart Smeets - Sportzomerdagboek