Paulo Coelho - Brida

Schrijver:
Titel: Brida
ISBN: 9782290032053
Uitgever: Editions 84
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 14,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Brida is een roman geschreven door de Braziliaanse auteur Paulo Coelho. Het boek vertelt het verhaal van Brida, een jonge Ierse vrouw die op zoek is naar spirituele verlichting en haar ware bestemming in het leven.

Het verhaal speelt zich af in Ierland in de jaren 1980. Brida is een nieuwsgierige en avontuurlijke vrouw die zich niet tevreden voelt met het conventionele leven dat van haar wordt verwacht. Ze verlangt naar iets diepers en betekenisvollers. Op een dag ontmoet ze een oude wijze man genaamd Magus, die haar helpt haar spirituele reis te beginnen.

Brida wordt geïntroduceerd in de wereld van magie, hekserij en esoterische kennis. Ze leert over de kracht van intuïtie, de wetten van het universum en de verbinding tussen de fysieke en spirituele wereld. Ze ontdekt dat ze een gave heeft om de toekomst te voorspellen en begint haar eigen spirituele krachten te ontwikkelen.

Tijdens haar zoektocht naar verlichting wordt Brida geconfronteerd met verschillende uitdagingen en beproevingen. Ze wordt verliefd op een man genaamd Lorens, maar ze voelt zich ook aangetrokken tot Magus. Brida moet leren omgaan met haar emoties en haar eigen weg vinden in de liefde en spiritualiteit.

Het boek verkent ook thema's als de zoektocht naar identiteit, het vinden van balans tussen het materiële en het spirituele, en het overwinnen van angsten en beperkingen. Brida wordt geconfronteerd met haar eigen innerlijke demonen en moet leren om haar angsten te overwinnen om haar ware potentieel te bereiken.

Paulo Coelho staat bekend om zijn spirituele en filosofische romans, en Brida is geen uitzondering. Het boek is doordrenkt van mystiek en esoterische kennis, en biedt lezers een inzicht in de zoektocht naar zelfontdekking en spirituele verlichting.

Brida is een meeslepend verhaal dat de lezer meeneemt op een reis van zelfontdekking en spirituele groei. Het boek is geschreven in de kenmerkende poëtische stijl van Coelho en bevat vele wijze citaten en inzichten. Het is een boek dat inspireert en aanmoedigt om je eigen pad te volgen en je ware bestemming te vinden.

Kortom, Brida is een roman die de lezer meeneemt op een betoverende reis van zelfontdekking, liefde en spirituele verlichting. Het is een boek dat je aan het denken zet en je inspireert om je eigen weg te volgen in het leven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paulo Coelho - Brida