Aczel - 100% KANS

Schrijver:
Titel: 100% KANS
ISBN: 9789053337868
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 11,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
100% KANS 1e druk is een boek van Aczel uitgegeven bij Prometheus, Uitgeverij. ISBN 9789053337868

Steeds vaker verschijnen in kranten tijdschrift en berichten over opzienbarende ruimteontdekkingen. Er worden nieuwe planeten gevonden, het ontstaan van zwarte gaten wordt in beeld gebracht en op onverwachte plaatsen worden water en organische stoffen. Eén vraag dringt zich daarbij meer en meer op: is het mogelijk dat er intelligent buitenaards leven bestaat?

In 100% kans beantwoordt Amir D. Aczel deze vraag met een klinkend 'ja'. Op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, aan de hand; van inkijkjes in de geschiedenis, van de ruimtevaart en met behulp van geavanceerde wiskundige kennis toont hij aan dat we niet de enige levende wezens in het heelal zijn. Wat velen onder ons intuïtief allang wisten, wordt nu bewezen op grond van een briljante combinatie van feitelijke informatie en kansberekening.

Met zijn begrijpelijke stijl slaagt Aczel erin om deze ingewikkelde problematiek toegankelijk te maken voor iedere geïnteresseerde. En dankzij zijn heldere betoogtrant weet hij zelfs de meest overtuigde scepticus voor zijn ideeën te winnen. Zo is 100% kans dan ook niet alleen een beslissende stap voorwaarts in het onderzoek naar buitenaards leven, maar ook een zeer leesbare inleiding in de wetenschap van het heelal.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aczel - 100% KANS Aczel - 100% KANS