P.F. Thomése - Vladiwostok!

Schrijver:
Titel: Vladiwostok!
ISBN: 9789025422950
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
REALLIFEROMAN OVER POLITIEK, MEDIA, SEKS EN ZOGENAAMDE VRIENDSCHAP
Grote man in Vladiwostok! Is Fons Nieuwenhuijs, politiek adviseur en communicatiestrateeg, die de ambitie heeft om zijn vriend Hans Portielje 'neer te zetten' in de Haagse politiek. Zijn aanbeden vrouw Pam, ex-tv-presentatrice, met wie hij een eigen bureau runt, ziet niks in het project - waarschijnlijk omdat Hans nogal een womanizer is, die zijn keurige Margot van Heusden Altena (ja, van de vroegere minister) belazert met toevalliege studentes. Nieuwenhuijs zelf is niet zo'n vrouwenjager, hij heeft genoeg aan de een á twee gezinnetjes die hij ooit per ongeluk heeft gesticht en waar Pam voor haar eigen bestwil niks van weet.
'een van de aardigste en leukste schrijvers uit de Nederlandse literatuur' MATTHIJS VAN NIEUWKERK
P.F. Thomése (1958) schreef naast Zuidland de romans Heldenjaren en Het zesde bedrijf, de novellen Haagse liefde &De vieze engel en de verhalenbundel Greatest Hits. In 2003 publiceerde hij Schaduwkind, waarvan de vertaalrechten wereldwijd warden verkocht. In 2005 verscheen zijn korte roman Izak.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.