Wulfert Floor - Floor, Wulfert-Waakt en bidt

Schrijver:
Titel: Floor, Wulfert-Waakt en bidt
ISBN: 9789033114816
Uitgever:
Bijzonderheden: Waakt en bidt, Bijbels dagboek uit de bundels oefeningen van Wulfert Floor (1818-1876), samengesteld door J. Kranendonk-Gijssen.  Als landbouwer te Driebergen sprak hij op de deel van zijn boerderij zijn oefeningen uit voor eenvoudige landbouwers...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Waakt en bidt, Bijbels dagboek uit de bundels oefeningen van Wulfert Floor (1818-1876), samengesteld door J. Kranendonk-Gijssen. 
Als landbouwer te Driebergen sprak hij op de deel van zijn boerderij zijn oefeningen uit voor eenvoudige landbouwers en arbeiders. Ook oefende hij in veel andere plaatsen.
Floor sprak vanuit zijn hart zijn medemensen aan over hun eeuwige belangen. Het was zijn begeerte om zielen te winnen voor Gods Koninkrijk en om Gods volk tot een hand en voet te zijn. En juist daarin lag zijn kracht. De oefeningen zijn kort, helder en zakelijk.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wulfert Floor - Floor, Wulfert-Waakt en bidt