Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Ellen Sesta - Sesta, Ellen-Tunnel naar de vrijheid

Schrijver:
Titel: Sesta, Ellen-Tunnel naar de vrijheid
ISBN: 9789043902908
Uitgever:
Bijzonderheden: Tunnel naar de vrijheid van Ellen Sesta gaat over de vlucht van 29 mensen op 14 september 1962 van Oost- naar West-Berlijn via een 170 meter lange tunnel. Dit boek vertelt en detail over de plannenmakerij, de voorbereidingen en de daadwerkelijke ...
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Tunnel naar de vrijheid van Ellen Sesta gaat over de vlucht van 29 mensen op 14 september 1962 van Oost- naar West-Berlijn via een 170 meter lange tunnel.
Dit boek vertelt en detail over de plannenmakerij, de voorbereidingen en de daadwerkelijke bouw van die tunnel, met alle tegenslagen en angsten die de betrokkenen daarbij ervoeren. De kans op mislukking en de dreiging van verraad of ontdekking door de Stasi waren permanent aanwezig.
Auteur Ellen Sesta maakte destijds als koerierster deel uit van het complot. Zij schreef dit boek aan de hand van haar dagboeknotities en gesprekken met betrokkenen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ellen Sesta - Sesta, Ellen-Tunnel naar de vrijheid