Els Florijn - Florijn, Els-De engelen van Elisabeth

Schrijver:
Titel: Florijn, Els-De engelen van Elisabeth
ISBN: 9789023960225
Uitgever:
Bijzonderheden: De engelen van Elisabeth is een aangrijpende historische roman van Els Florijn over een jonge vrouw die in een gesticht belandt op verdenking van de moord op twee van haar kinderen. Dordrecht, 1890. Elisabeth de Lange, drieëntwintig jaar oud, wor...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De engelen van Elisabeth is een aangrijpende historische roman van Els Florijn over een jonge vrouw die in een gesticht belandt op verdenking van de moord op twee van haar kinderen.
Dordrecht, 1890. Elisabeth de Lange, drieëntwintig jaar oud, wordt verdacht van de moord op haar twee kinderen. Bij gebrek aan bewijs wordt ze krankzinnig verklaard en komt ze in het gesticht terecht. In de harde en ongenadige omgeving leert ze tegen wil en dank overleven.
Aan één ding klampt ze zich vast: de hoop haar zoontje Jan nog één keer te mogen vasthouden. Voor wat er daarna zal gebeuren, sluit ze haar ogen - tot dat niet langer kan.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Els Florijn - Florijn, Els-De engelen van Elisabeth