Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Simon Schama - Schama, Simon-Overvloed en onbehagen

Schrijver:
Titel: Schama, Simon-Overvloed en onbehagen
ISBN: 9025468381
Uitgever:
Bijzonderheden: In Overvloed en onbehagen belicht Simon Schama vertrouwde dingen uit de Nederlandse cultuurgeschiedenis van de zeventiende eeuw op ongebruikelijke wijze. De cultuur in de ruimste zin van het woord vormt zijn bronnenmateriaal: kookboeken, faillisse...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In Overvloed en onbehagen belicht Simon Schama vertrouwde dingen uit de Nederlandse cultuurgeschiedenis van de zeventiende eeuw op ongebruikelijke wijze.
De cultuur in de ruimste zin van het woord vormt zijn bronnenmateriaal: kookboeken, faillissementsinventarissen, prenten, schilderijen en gebrandschilderde ramen. Ook bijgeloof, de opvoeding van kinderen en de zedenleer in de tijd dat Nederland een supermacht was, neemt hij onder de loep.
Hij beschrijft de zeden en gewoonten van een volk dat zijn eigen onafhankelijkheid niet zocht, maar die opgedrongen kreeg door de meedogenloze Spaanse monarchie, waartegen het uiteindelijk in opstand kwam – een volk dat in twee generaties een indrukwekkend wereldrijk opbouwde.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Simon Schama - Schama, Simon-Overvloed en onbehagen